Lunar New Year 2022

Placeholder

Happy Lunar New Year - Chúc Mừng Năm Mới - 春節快樂

May the Year of the Tiger reinvigorate us with the strength of our convictions, the courage to move forward, and the compassion to lift those around you.

We are excited to celebrate the Year of the Water Tiger with you and our families. Last year was the Year of the Metal Ox, and it was a hard-working and tiring year. Now this year we embrace the spirit of the Tiger and with strength and vitality as we face the new year ahead.

The coming year we need the bravery and courage of the tiger to help carry us through. We think of the expression, “one will not get the tiger cub without entering the tiger den”, and that we have a lot to gain ahead of us, but only if we take the steps necessary to face what’s ahead.

We wish you and your family great prosperity and health in the year ahead, and enjoy a wonderful feast with your loved ones to celebrate the Lunar New Year.

It is an honor to serve the families of Santa Clara County, and we look forward to the year ahead.


Chúc mừng Năm Mới!

Chúng tôi rất vui mừng, Mừng Xuân Năm Nhâm Dần với bạn và tất cả các gia. Năm ngoái là năm Con Trâu, và đó là một năm làm việc chăm chỉ và mệt mỏi. Năm nay là năm Nhâm Dần và với tinh thần và sức mạnh của một con Hổ, sẽ giúp chúng ta đối mặt với năm mới phía trước.

Năm này, chúng ta cần sự dũng cảm và can đảm của con hổ để giúp chúng ta vượt qua những khó khan trong năm. Chúng ta nghĩ về cụm từ" không vào hang cọp làm sao bắt được cọp con", và rằng chúng ta có rất nhiều thứ để đạt được trước mắt, nhưng chỉ khi nào chúng ta thực hiện các bước cần thiết để đối mặt với những gì phía trước.

Chúng tôi chúc bạn và gia đình bạn một năm mới an khang, thịnh vượng và tận hưởng một năm mới với những người thân yêu của bạn để ăn mừng Tết Nguyên đán.

Tôi thật vinh dự khi được phục vụ quí vị và tất cả các gia đình trong Quận Hạt Santa Clara, và chúng tôi cũng mong chờ năm mới này.


春節快樂!

我們很高興與您和家人們一起慶祝壬寅新年。去年是辛醜牛年,是辛勤勞作的一年。而此刻,我們懷揣猛虎精神,重振雄風,迎接新的一年。

新的一年,我們需要猛虎的勇氣來助我們克服難關。眾所周知,“不入虎穴,焉得虎子”,未來的一年我們會有很多收獲,但前提是采取必要的行動面對等待我們的一切。

我們祝願您和您的家人在新的一年裏事業蒸蒸日上,生活欣欣向榮,與親朋一起享受美好的盛宴,慶祝農歷新年。

很榮幸能為聖塔克拉拉縣的所有家庭服務,我們期待新的一年的到來。


 

Supervisor Otto Lee Lunar New Year - Cantonese

Supervisor Otto Lee Lunar New Year - Mandarin

 


We joined community from across Santa Clara County and our Vietnamese neighbors at History Park in San José for the Lunar New Year 2022 Event on January 29, 2022. Special thanks to the organizers for hosting this wonderful event, the D3 Office was honored to support this beautiful and special celebration. Click HERE for media coverage of the event.

Chúng tôi tham dự các sinh hoạt cộng đồng ở trong Quận Hạt Santa Clara và cùng với Cộng Đồng Người Việt Mừng Xuân Năm Nhâm Dần tại History Park ở San José vào cuối tuần vừa qua, ngày 29 và 30 tháng 1 năm 2022. Đặc biệt cảm ơn ban tổ chức đã tổ chức sự kiện tuyệt vời này, Văn phòng Ông Giám Sát Viên Otto Lee thật vinh dự đã hỗ trợ Tết Văn Hóa và Nhân Quyên cho năm nay. Xin Bấm VÀO ĐÂY để theo dõi.

Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Thank you to the County of Santa Clara Vector Control District and Public Health Department for the Lunar New Year graphics.

©2023 County of Santa Clara. All rights reserved.